Meny
Søk

VERKSTEDPLAN OG PROSJEKTERING  

VIS har levert verkstedutstyr i Norge siden 1994 og Stenhøj siden 1946, og innehar stor kompetanse i planlegging, tegning av løsninger, utsyrsleveranse og montering. VIS har bidratt til prosjektering av mange bilverksteder. Utviklingen har gått fra sjablonger på byggetegninger til IT verktøy for presentasjon og bruk av AutoCAD for optimal koordinasjon med andre fag og arktitekt. Som totalleverandør på verkstedutsyr er VIS med sin allsidige kompetanse en samarbeidspartner som kan bidra til et godt samarbeide med andre fag allerede tidlig i prosjektet. Dette trygger en god og profesjonell fremdrift. Vi deltar gjerne på alle byggemøter, tidlig i prosessen.

   

                   

                   

                    

               

               

            

             

                         

                                     

      

VIS bidrar gjennom planlegging og byggeperiode, som sikrer gode løsninger og valg av riktig utstyr. God prosjekstyring med avklarte grensesnitt er god økonomi for byggherren. OEM krav imøtekommes av VISs produsenter, og innehar godkjenninger fra bilprodusenter. VIS har prosjektert og levert produkter til alle typer av verksted -mekanisk, lakk, skade og dekk, både til personbil og tungbil. videregående skoler, stat, forsvaret og kontrollhaller.

  

   

     

  

   

  

  

   

   

       

VERKSTEDUNIFORMERING

Vi opplever at mange av våre kunder ønsker en uniformering av sitt verksted. Våre leverandører oppfyller alle krav og ønsker, enten det er knyttet til fargevalg eller tekniske løsninger. Dersom våre kunder ønsker uniformering av sitt verksted gjennom egne farger (RAL koder), på utstyr vi leverer, og utforming i henhold til egen standard og layout kan vi levere dette. Vi tilbyr gode standard løsninger og spesifikke utforminger. Uniformering ønskes ofte av bilprodusenter, verkstedkjeder og dekkbransjen. VIS kan imøtekomme alle ønsker og krav.

Dersom dere ønsker kontakt og eventuelt et møte i forbindelse med et verkstedprosjekt, enten det dreier seg om lakk, mekanisk, skade eller dekk verksted kan en disse ansatte kontaktes. Enten det gjelder rehabilitering av eksisterende verksted eller et ny bygg kan vi bistå. Er det nye verkstedinnredninger som vurderes tegner vi gjerne dette. Vi har stor erfaring fra all type prosjektering, kontakt oss gjerne uansett størrelse på prosjektet. Vi bistår både små og store verkstedenheter.

 

  

 

VERKSTEDUNIFORMERING Vi opplever at mange av våre kunder ønsker en uniformering av sitt verksted. Våre leverandører oppfyller alle krav og ønsker, enten det er knyttet til fargevalg eller tekniske løsninger. Dersom våre kunder ønsker uniformering av sitt verksted gjennom egne farger (RAL koder), på utstyr vi leverer, og utforming i henhold til egen standard og layout kan vi levere dette. Vi tilbyr gode standard løsninger og spesifikke utforminger. Uniformering ønskes ofte av bilprodusenter, verkstedkjeder og dekkbransjen. VIS kan imøtekomme alle ønsker og krav. Dersom dere ønsker kontakt og eventuelt et møte i forbindelse med et verkstedprosjekt, enten det dreier seg om lakk, mekanisk, skade eller dekk verksted kan en disse ansatte kontaktes. Enten det gjelder rehabilitering av eksisterende verksted eller et ny bygg kan vi bistå. Er det nye verkstedinnredninger som vurderes tegner vi gjerne dette. Vi har stor erfaring fra all type prosjektering, kontakt oss gjerne uansett størrelse på prosjektet. Vi bistår både små og store verkstedenheter.

DURA PROSJEKTERING

VERKSTEDINNREDNINGER

  • Modulbasert

  • OEM godkjenninger

  • HMS-optimalt

  • Kvalitet i alle ledd

  • Miljø for kunde og ansatt

  • Inspirerende arbeidsmiljø

  • Uniformering til ditt verksted

  • Prosjektering / planlegging i AutoCad

DURA PROSJEKTERING VERKSTEDINNREDNINGER • Modulbasert • OEM godkjenninger • HMS-optimalt • Kvalitet i alle ledd • Miljø for kunde og ansatt • Inspirerende arbeidsmiljø • Uniformering til ditt verksted • Prosjektering / planlegging i AutoCad

Kontaktpersoner salg og prosjektering

Tor Johnsen

Tlf: 924 34 507

Epost: tor.johnsen@visas.no

Roger Kvernbekk

Tlf: 489 91 183

Epost: roger@visas.no

Tor Even Bustnes

Tlf: 907 86 704

Epost: tor.even.bustnes@visas.no

Kontaktpersoner salg og prosjektering Tor Johnsen Tlf: 924 34 507 Epost: tor.johnsen@visas.no Roger Kvernbekk Tlf: 489 91 183 Epost: roger@visas.no Tor Even Bustnes Tlf: 907 86 704 Epost: tor.even.bustnes@visas.no