Meny
Søk

Balansering med skjerm, kompakt og viktig med profesjonelltarbeid. SMART-ARM: elektronisk inngang på hjuldiameter og avstand med FSP-funksjon som automatisk aktiverer balanseringsprogrammene, og unngår tastaturvalg. 
AWD automatisk sensor (automatisk bredde enhet) for kontaktløs måling av hjulbredde. 
Raskt og intuitivt følsomhetskalibrering.

Balansering med skjerm, kompakt og viktig med profesjonelltarbeid. SMART-ARM: elektronisk inngang på hjuldiameter og avstand med FSP-funksjon som automatisk aktiverer balanseringsprogrammene, og unngår tastaturvalg. AWD automatisk sensor (automatisk bredde enhet) for kontaktløs måling av hjulbredde. Raskt og intuitivt følsomhetskalibrering .

Touchskjerm og Fullautomatisk         

Blant markedets raskeste avbalanseringsmaskiner. Helautomatisk registrering av hjuldata. Automatisk «bak eikene» program. Automatisk laserpeker for vektplassering. Touchscreen. Kan utstyres med WiNut. Kan utstyres med Diagnose sonar for rask optimalisering av dekk/felg. Monitor inkl. i pris

Touchskjerm og Fullautomatisk Blant markedets raskeste avbalanseringsmaskiner. Helautomatisk registrering av hjuldata. Automatisk «bak eikene» program. Automatisk laserpeker for vektplassering. Touchscreen. Kan utstyres med WiNut. Kan utstyres med Diagnose sonar for rask optimalisering av dekk/felg. Monitor inkl. i pris

Full automatisk, ingen manuell operasjon nødvendig. Reduserte omdreininger og hurtige målinger gjør det til en av markedest raskeste maskiner. touch skjerm og programmvare som er utrolig brukervennlig og enkel. presisjons laser leser alle hjul dimensjoner. Automatisk posisjonerering av hjul og laserpeker for nøyaktig plasering av lodd. Splitt program for bedre plasering av lodd til felger med eiker. Run-out Laser (høy presisjons laser for radiell og aksiell måling av ubalanse) for optimalisering av dekkets posisjon på felg. Aktivt minne som husker alle hjulene til bilen og vil komme med plaserings forslag. 

Kan leveres med WINUT.

Full automatisk, ingen manuell operasjon nødvendig. Reduserte omdreininger og hurtige målinger gjør det til en av markedest raskeste maskiner. touch skjerm og programmvare som er utrolig brukervennlig og enkel. presisjons laser leser alle hjul dimensjoner. Automatisk posisjonerering av hjul og laserpeker for nøyaktig plasering av lodd. Splitt program for bedre plasering av lodd til felger med eiker. Run-out Laser (høy presisjons laser for radiell og aksiell måling av ubalanse) for optimalisering av dekkets posisjon på felg. Aktivt minne som husker alle hjulene til bilen og vil komme med plaserings forslag. Kan leveres med WINUT.

Denne løfteren bruker et lufttrykksløfte system som eliminerer helt vekten til hjulet, for uanstrengt løfting og sentrering av hjul opptil 80kg.

Denne løfteren bruker et lufttrykksløfte system som eliminerer helt vekten til hjulet, for uanstrengt løfting og sentrering av hjul opptil 80kg.

Balanseringsmaskin med laser og full hjuldiagnose. Automatisk avlesning av hjuldata og vektplassering. Målesekvens 6 sek.

Kontaktløs og touchskjerm, automatisk, rask og fungerer helt uten å røre hjulet.

Balanseringsmaskin med laser og full hjuldiagnose. Automatisk avlesning av hjuldata og vektplassering. Målesekvens 6 sek. Kontaktløs og touchskjerm, automatisk, rask og fungerer helt uten å røre hjulet.

Hjulbalanseringsmaskin med lasermåling og automatisk hjuldata. Vekt optimaliseringsprogram. Hjuldiameter opptil 44”. Målesekvens: 5,5 sek. Felg Ø 28”. EM9580 C Plus med monitor inkl. EM9550 C Laserline leveres med display. AWD breddesensor

Hjulbalanseringsmaskin med lasermåling og automatisk hjuldata. Vekt optimaliseringsprogram. Hjuldiameter opptil 44”. Målesekvens: 5,5 sek. Felg Ø 28”. EM9580 C Plus med monitor inkl. EM9550 C Laserline leveres med display. AWD breddesensor

Hjulbalanseringsmaskin med lasermåling og automatisk hjuldata samt display. Vektbehandlingsprogram. Hjuldiamter opptil 44". Målesekvens 5,5 sek. Felg diameter 28".

Hjulbalanseringsmaskin med lasermåling og automatisk hjuldata samt display. Vektbehandlingsprogram. Hjuldiamter opptil 44". Målesekvens 5,5 sek. Felg diameter 28".

Elektroniske hjulbalanserer til bil, varebiler og motorsykkelhjul.  
behaglig design og former designet for å gi maksimal tilgang til innsiden av hjulet. 
Side tilbehørskammeret er designet for å lagre universelle flenser, kjegler og busker. LED-spotlys for å lyse opp arbeidsområdet og gjøre det lettere å rengjøre felgen, sjekke hjulet og bruke vekt.  Rask og intuitivt følsomhetskalibrering. AWD automatisk sensor (automatisk bredde enhet) for kontaktløs måling av hjulbredde (valgfritt)   Manuell hjulspenning med hurtigring.

Elektroniske hjulbalanserer til bil, varebiler og motorsykkelhjul. behaglig design og former designet for å gi maksimal tilgang til innsiden av hjulet. Side tilbehørskammeret er designet for å lagre universelle flenser, kjegler og busker. LED-spotlys for å lyse opp arbeidsområdet og gjøre det lettere å rengjøre felgen, sjekke hjulet og bruke vekt. Rask og intuitivt følsomhetskalibrering. AWD automatisk sensor (automatisk bredde enhet) for kontaktløs måling av hjulbredde (valgfritt) Manuell hjulspenning med hurtigring.

Enkel og pålitelig motordrevet balansemaskin med LCD display og manuell input av hjuldata. Bremser automatisk etter hvert spin.


Tilgjengelige versjoner

EM 9250 PREMIUM: Versjon med manuell hjulspenningssystem med automatisk inngang på hjuldiameter og avstand. Elektrisk klembrems

EM 9250 PROFESSIONAL: Versjon med manuell hjulklemmesystem med automatisk inngang på hjuldiameter og avstand.

EM 9250 BASIC: Versjon med manuell hjulklemmesystem med automatisk inngang på hjuldiameter og avstand.

Alle modeller leveres normalt med automatisk spinn ved å skyve ned hjulbeskyttelsen.

Enkel og pålitelig motordrevet balansemaskin med LCD display og manuell input av hjuldata. Bremser automatisk etter hvert spin. Tilgjengelige versjoner EM 9250 PREMIUM: Versjon med manuell hjulspenningssystem med automatisk inngang på hjuldiameter og avstand. Elektrisk klembrems EM 9250 PROFESSIONAL: Versjon med manuell hjulklemmesystem med automatisk inngang på hjuldiameter og avstand. EM 9250 BASIC: Versjon med manuell hjulklemmesystem med automatisk inngang på hjuldiameter og avstand. Alle modeller leveres normalt med automatisk spinn ved å skyve ned hjulbeskyttelsen.

Elektronisk avbalanseringsmaskin for person, vare og MC. Designet for maksimal tilgang på innsiden av hjul. AWD Automatsensor for måling av hjulbredde (tilllegg). LCD display inkl. i pris i EM9350 XLine. EM9380 XLine inkl.monitor. EM9380C XLine inkl. pneumatisk oppspenning og monitor. 

Elektronisk avbalanseringsmaskin for person, vare og MC. Designet for maksimal tilgang på innsiden av hjul. AWD Automatsensor for måling av hjulbredde (tilllegg). LCD display inkl. i pris i EM9350 XLine. EM9380 XLine inkl.monitor. EM9380C XLine inkl. pneumatisk oppspenning og monitor.
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.