Meny
Søk

Om oss

Verksted & Industri Service AS – VIS AS – er en  totalleverandør av verkstedutstyr. VIS AS leverer alt av verksted utstyr  til både personbil og tung bil - verksteder. VIS AS har en egen serviceavdeling med dyktige teknikere som har lang erfaring og høy kompetanse på alt av verksted utstyr. Vi er opptatt av å kunne tilby våre tjenester helt fra planlegging av nytt verksted eller i forbindelse med  rehabilitering  av eksisterende verksted. Vi bruker moderne presentasjons verktøy som Auto- Cad og EC- design for å tegne verksted og arbeidsplasser. Vi er vant til å delta i store prosjekter helt fra tidlig planlegging /prosjektering, og gjennom hele prosessen mot levering og ferdigstillelse gjennom utstrakt samarbeide med andre faggrupper og arkitekt.

VIS  leverer verkstedutstyr fra ledende europeiske produsenter som har som styrke å levere høy kvalitet og driftsikkerhet  - gjennom mange tiår. Våre installasjoner og løsninger er levert  både til militære og sivile verksteder. Vi leverer Stenhøj  kjøretøyløftere som har vært et naturlig valg i verkstedbransjen siden 1946. Kjøretøyløfterne Stenhøj har i sitt omfattende program dekker alle behov og alle tonnasjer. Stenhøj har spesialisert seg på høy kvalitet og et svært bredt løfteprogram med mange modeller løftere for spesialiserte behov hos kunde.Stenhøj leverer et stort kompressor program, og Stenhøj Hydraulic leverer presser – alt fra mindre bordpresser til store industripresser.

Corghi en verdenskjent produsent  av dekkbehandlingsutstyr som hjulomleggere, balanseringsmaskiner, hjulutmåling samt kjøretøyløftere har vært representer i Norge siden 1970. VIS AS kan tilby et stort program med utstyr for moderne hjulbehandling fra Corghi som er anerkjent for sin høye kvalitet.

Lakk kabiner og forberedelsessoner fra Blowtherm gir siste teknologi til lakkerings verksteder. Blowtherm leverer både lakkabiner, forberedelsesrom,  blanderom, tørkesystemer og løftesystemer samt sentralvarme. Alle produkter tilfredstiller de som har høye krav til HMS gjennom nyskapende fyringsteknologi som effektiviserer arbeidsprossessen og senker driftskostnadene , direktefyrt gass, sertifisert kvalitet gjennom ISO sertifisering,  innehar godkjenninger fra bilprodusenter og lakkleverandører. Blowtherms lakkabiner er installert i et stort antall i Norge siden 1975.

Vi leverer testutstyr som bremseruller og testlinjer fra flere leverandører. Vi kan tilby kvalitet fra både Sherpa og Escon gjennom rulleprøvere og plateprøvere. Arex leverer avgassmålere samt plateprøvere. Vi leverer utstyr som tilfredstiller  krav til ISO sertifisering og myndighetskrav til PKK.

Vi leverer verkstedinnredninger fra Dura som er opptatt av kvalitet og god funksjonalitet.

Væskebehandlingsutstyr fra Keen Space som vi har levert til store ledende merkeverksteder i Norge.

Serviceavdelingen består av egne ansatte teknikere som bistår våre kunder med alle typer monteringer, service, kontroller og kalibreringer. Vi har et stort reservedelslager  i Oslo hvis behov for reparasjoner. VIS AS leverer service på alle merker verkstedutstyr og tilbyr årlige serviceavtaler. VIS er opptatt av å levere høy kvalitet på produkter og servicekompetanse.