Meny
Søk

   Major 4030 - 44 WL DLX

Spesial-løfter for hjulstilling med utsparring for svingskiver og glideplater. tilfredstiller alle OEM krav. Løfteren er godt egnet til reprasjon av bremser, støtdempere og hjuloppheng.

  • Løftekapasitet 4 tonn.
  • Stillegåene .
  • Høy kvalitet.
Major 4030 - 44 WL DLX Spesial-løfter for hjulstilling med utsparring for svingskiver og glideplater. tilfredstiller alle OEM krav. Løfteren er godt egnet til reprasjon av bremser, støtdempere og hjuloppheng. Løftekapasitet 4 tonn. Stillegåene . Høy kvalitet.

Major 5030 - 53 Combi

Elektrohydraulisk løfter med integrert frihjulsløfter.

  • Kapasitet 5000/3500kg.
  • Kan leveres med kjørebaner klare for hjulstillingskontrol.
  • Kan leveres med galvaniserte kjørebaner.
Major 5030 - 53 Combi Elektrohydraulisk løfter med integrert frihjulsløfter. Kapasitet 5000/3500kg. Kan leveres med kjørebaner klare for hjulstillingskontrol. Kan leveres med galvaniserte kjørebaner.

   Major 5230   

Major 5230-serien leveres komplett med oppkjøringsramper, stoppbæjlesett og monteringsbolte. Disse modeller har en løftekapasitet på 5,2 tonn og leveres med forskellige indkørselsbredder og kørebanelængder. Major 5230-serien leveres som standard i rød/svarte farver, men kan også leveres med galvaniserede kjørebaner eller i spesialfarver etter kundeønske. Til alle Major modellernekan bl.a. tilkøbes belysning og hjælpedonkraft som ekstra udstyr. Major løfterne er specielt velegnede til service og inspektion, reparation af bremser, hjul, utstøtningssystem og støtdempere.

  • S-versionen er udviklet med glatte kjørebaner 
  • WL- versionen er udviklet med udsparing for og glideplader bag samt en centerblade i midten.
Major 5230 Major 5230-serien leveres komplett m ed oppkjøringsramper, stoppbæjlesett og monteringsbolte. Disse modeller har en løftekapasitet på 5,2 tonn og leveres m ed f orskellige indkørselsbredder og kørebanelængder. Major 5230-serien leveres som standard i rød/svarte farver, men kan også leveres med galvaniserede kjørebaner eller i spesialfarver etter kundeønske. Til alle Major modellerne kan bl.a. tilkøbes belysning og hjælpedonkraft som ekstra udstyr. Major løfterne er specielt velegnede til service og inspektion, reparation af bremser, hjul, utstøtningssystem og støtdempere. S-versionen er udviklet med glatte kjørebaner WL- versionen er udviklet med udsparing for og glideplader bag samt en centerblade i midten.

   Major Inspektionløftere

Major Inspektions-serien leveres komplett med oppkjøringsramper, stoppbøylesett og monteringsbolter. Disse modeller har løftekapasiteter på 4 og 5,2 tonn. Begge modeltyper tilbys med enten glatte kjørebaner eller med utsparinger forrerst i kjørebanene og glideplater bak. Dessuten kan løfterne leveres enten med enkelt- eller dobbeltpumpeanlegg; med eller uten play detector og tilbys også i galvaniserede utførelser. Som ekstra tilbehør tilbys luft-hydrauliske hjelpedonkrafte med kapaciteter på 2 og 2,6 tonn. Inspektionsløfterne erkonstruert spesielt til det intensive bruk i synshaller med bl.a. forsterkede søyler, glidestyr og ø12 wirer.  

  

 

 

Major Inspektionløftere Major Inspektions-serien leveres komplett med oppkjøringsramper, stoppbøylesett og monteringsbolter. Disse modeller har løftekapasiteter på 4 og 5,2 tonn. Begge modeltyper tilbys med enten glatte kjørebaner eller med utsparinger forrerst i kjørebanene og glideplater bak. Dessuten kan løfterne leveres enten med enkelt- eller dobbeltpumpeanlegg; med eller uten play detector og tilbys også i galvaniserede utførelser. Som ekstra tilbehør tilbys luft-hydrauliske hjelpedonkrafte med kapaciteter på 2 og 2,6 tonn. Inspektionsløfterne erkonstruert spesielt til det intensive bruk i synshaller med bl.a. forsterkede søyler, glidestyr og ø12 wirer.

    Major 6230-53

Major 6230-55 S leveres komplett med oppkjøringsramper, stoppbøjlesett og monteringsbolter. Denne modellen har en løftekapasitet på 6,2 tonn og leveres med en innkjørselsbredde på 3m og en kjørebanelengde på 5,5m.Major 6230-55 S leveres som standard i rød/hvide farver, men kan også leveres med galvaniserede kjørebaner eller i specialfarver etter kundeønske. Til denne Major model kan bl.a. kjøpe belysning og hjelpedonkraft som ekstra utstyr. S-versionen er utviklet med glatte kørebaner.  Major løfterne er spesielt velegnede til service og inspektion, reparasjon av bremser, hjul, utstøtningssystem og støtdempere. 

Major 6230-53 Major 6230-55 S leveres komplett med oppkjøringsramper, stoppbøjlesett og monteringsbolter. Denne modellen har en løftekapasitet på 6,2 tonn og leveres med en innkjørselsbredde på 3m og en kjørebanelengde på 5,5m .Major 6230-55 S leveres som standard i rød/hvide farver, men kan også leveres med galvaniserede kjørebaner eller i specialfarver etter kundeønske. Til denne Major model kan bl.a. kjøpe belysning og hjelpedonkraft som ekstra utstyr. S-versionen er utviklet med glatte kørebaner. Major løfterne er spesielt velegnede til service og inspektion, reparasjon av bremser, hjul, utstøtningssystem og støtdempere.

    Major MOT/ATL

Major MOT/ATL- serien leveres komplett   

med oppkjøringsramper, stoppbøylesett,

monteringsbolter og robuste nedsenkede

dreieskiver. ATL løfterne er dessuten utstyret

med en slørtester i høyre kørebane. Major MOT/ATL

løfterne kan leveres med løftekapaciteter på 4, 5,2 og 6,5 tonn.

Disse løftere er specificeret av og konstruert i.h.t. MOT og VOSA i storbritania. Som ekstrautstyr tilbys luft-hydrauliske hjelpedonkrafte

med kapaciteter på 2 og 2,6 tonn. Major MOT/ATL-Serien er spesielt velegnet til inspektion, utmåling samt slørtest.

Major MOT/ATL Major MOT/ATL- serien leveres komplett med oppkjøringsramper, stoppbøylesett, monteringsbolter og robuste nedsenkede dreieskiver. ATL løfterne er dessuten utstyret med en slørtester i høyre kørebane. Major MOT/ATL løfterne kan leveres med løftekapaciteter på 4, 5,2 og 6,5 tonn. Disse løftere er specificeret av og konstruert i.h.t. MOT og VOSA i storbritania. Som ekstrautstyr tilbys luft-hydrauliske hjelpedonkrafte med kapaciteter på 2 og 2,6 tonn. Major MOT/ATL-Serien er spesielt velegnet til inspektion, utmåling samt slørtest.
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.