Meny
Søk

 

Halvautomatisk svingarm dekkeskifter for felger opp til 22 ". 
Sterk og pålitelig

Brukervennlighet, pålitelighet og høy ytelse er de egenskapene som gjør A2002 ideell for brukere som trenger et allsidig verktøy til en ekstremt konkurransedyktig pris. Drift er semiautomatisk med svingarm og 22 "plater, og maskinen er ideell for montering og demontering av bil-, varebiler og motorsykkelhjul. Tilgjengelig med tradisjonell inflasjon eller TI-perleinnsetting og inflasjonssystem.

Halvautomatisk svingarm dekkeskifter for felger opp til 22 ". Sterk og pålitelig Brukervennlighet, pålitelighet og høy ytelse er de egenskapene som gjør A2002 ideell for brukere som trenger et allsidig verktøy til en ekstremt konkurransedyktig pris. Drift er semiautomatisk med svingarm og 22 "plater, og maskinen er ideell for montering og demontering av bil-, varebiler og motorsykkelhjul. Tilgjengelig med tradisjonell inflasjon eller TI-perleinnsetting og inflasjonssystem.

Automatisk vekseling av dekkomelegger for felg opp til 22 ". 

Automatisk dekkomlegger egnet for alle biler, SUV, varebiler og motorsykkelhjul. 

Automatisk vekseling av dekkomelegger for felg opp til 22 ". Automatisk dekkomlegger egnet for alle biler, SUV, varebiler og motorsykkelhjul.

Ny automatisk dekkveksler med 3. generasjon "Leva la leva" -teknologi for kjøretøy, SUV og kjøretøyer hjul opp til 28 ". 
Det nye demonteringsverktøyet med LITE SMART CORGHI SYSTEM-bevegelse reduserer belastningen på dekket og berører aldri felgen. 
Tallrike tekniske nyvinninger: Dynamisk perlbryter med dobbeltbrylleskive, nyutviklet hovedenhet (Patentanmeldt), Hjulklemme med hjulstøtteplate, Optimal ytelse, forsterket struktur, Utmerket ergonomi og brukervennlige kommandoer.
Alt dette betyr en raskere driftshastighet uten risiko for operatøren og felgen, selv i de mest kritiske faser, pluss stor brukervennlighet og universalitet - for utstyr hvis funksjoner kan utnyttes til det fulle.

Ny automatisk dekkveksler med 3. generasjon "Leva la leva" -teknologi for kjøretøy, SUV og kjøretøyer hjul opp til 28 ". Det nye demonteringsverktøyet med LITE SMART CORGHI SYSTEM-bevegelse reduserer belastningen på dekket og berører aldri felgen. Tallrike tekniske nyvinninger: Dynamisk perlbryter med dobbeltbrylleskive, nyutviklet hovedenhet (Patentanmeldt), Hjulklemme med hjulstøtteplate, Optimal ytelse, forsterket struktur, Utmerket ergonomi og brukervennlige kommandoer. Alt dette betyr en raskere driftshastighet uten risiko for operatøren og felgen, selv i de mest kritiske faser, pluss stor brukervennlighet og universalitet - for utstyr hvis funksjoner kan utnyttes til det fulle.

Den ARTIGLIO Master ender i en alder av spaker , fysisk anstrengelse, bekymringer om den delikate felger og farlige påkjenninger på dekk, og hodepine av stadig å måtte forholde seg til nye felger i en raskt utviklende sektor.

Operasjonsprinsippet som ligger til grund for denne revolusjonen er helt nyskapende og unik: elektronisk forhåndsinnstilling av hjuldiameteren etterfulgt av automatisk posisjonering av alle verktøyene, heisen som laster og losser hjulet i optimal stilling, automatisk betjent perlbryterenhet med kontrollert gjennomtrenging, automatisk betjent verktøyhodet som monterer og demonterer dekkene uten håndtak i sikte ; 
og alt dette uten at operatøren må flytte fra arbeidsstilling, siden alle kontrollene er plassert sammen på en ergonomisk konsoll som muliggjør drift i full sikkerhet, noe som sikrer maksimal nøyaktighet og optimalisering av tider.

Dessuten, takket være de nye invertermotorene "MI POWERED SYSTEM", justeres antall sving på platen under spenningen for å holde momentet konstant, med store fordeler spesielt for Low Profile og Run Flat dekk.

Det automatiske hastighetsvalget i henhold til arbeidet som kreves av maskinen, betyr at det er lett å gripe inn,selv på tradisjonelt vanskelige dekk, samt arbeidstidsoptimalisering og energibesparelse i forhold til konvensjonelle motorer.

Den ARTIGLIO Master ender i en alder av spaker , fysisk anstrengelse, bekymringer om den delikate felger og farlige påkjenninger på dekk, og hodepine av stadig å måtte forholde seg til nye felger i en raskt utviklende sektor. Operasjonsprinsippet som ligger til grund for denne revolusjonen er helt nyskapende og unik: elektronisk forhåndsinnstilling av hjuldiameteren etterfulgt av automatisk posisjonering av alle verktøyene, heisen som laster og losser hjulet i optimal stilling, automatisk betjent perlbryterenhet med kontrollert gjennomtrenging, automatisk betjent verktøyhodet som monterer og demonterer dekkene uten håndtak i sikte ; og alt dette uten at operatøren må flytte fra arbeidsstilling, siden alle kontrollene er plassert sammen på en ergonomisk konsoll som muliggjør drift i full sikkerhet, noe som sikrer maksimal nøyaktighet og optimalisering av tider. Dessuten, takket være de nye invertermotorene "MI POWERED SYSTEM", justeres antall sving på platen under spenningen for å holde momentet konstant, med store fordeler spesielt for Low Profile og Run Flat dekk. Det automatiske hastighetsvalget i henhold til arbeidet som kreves av maskinen, betyr at det er lett å gripe inn, selv på tradisjonelt vanskelige dekk, samt arbeidstidsoptimalisering og energibesparelse i forhold til konvensjonelle motorer.

kjernen i "Leva la Leva" -teknologien "AUTOMATISK" VERSJON MED PNEUMATISK HJULKLAMPING

Nytt, enda raskere og mer universelt hjulspenningssystem

I " AUTOMATISK " versjonen er en tredje pedal. Trykkes for å frigjøre systemet som låser dreiesentralen senterhåndtaket. I hvilestilling er systemet som klemmer dreieskive senterhåndtaket normalt aktivt. Pedalen brukes ved posisjonering og klemming av hjulet på platen, og å slippe hjulet når jobben er ferdig.

kjernen i "Leva la Leva" -teknologien "AUTOMATISK" VERSJON MED PNEUMATISK HJULKLAMPING Nytt, enda raskere og mer universelt hjulspenningssystem I " AUTOMATISK " versjonen er en tredje pedal. Trykkes for å frigjøre systemet som låser dreiesentralen senterhåndtaket. I hvilestilling er systemet som klemmer dreieskive senterhåndtaket normalt aktivt. Pedalen brukes ved posisjonering og klemming av hjulet på platen, og å slippe hjulet når jobben er ferdig.
Artiglio UNIFORMITY

Dekkomlegger med senteroppspenning. Diagnose og matchmontering direkte på dekkomlegger.

Sparer operasjoner og tid.

Se demofilm her.

 Senteroppspenning                          Belastningsrulle      

Laser og diagnose

Dekkomlegger med senteroppspenning. Diagnose og matchmontering direkte på dekkomlegger. Sparer o perasjoner og tid. Se demofilm her. Senteroppspenning Belastningsrulle Laser og diagnose

Fullautomatisk dekkomlegger i toppklasse. Master Code er et resultat av stadig utvikling av produkt og teknologi. Håndterer alle typer av dekk og felger på markedet.

Funksjoner som finnes på denne modellen er som følger:
·         Automatisk hjul data anskaffelse
·         Smart Corghi System
·         Dobbel bead breaker med kontrollert penetrering.
·         Automatisk og direkte smøring av øvre og nedre dekkside.
·         Mobilt kontroll senter.
·         Interaktiv Touch Screen.
·         Elektromekanisk dreiskive.
·         Integrert dekkløfter.
·         Integrert TPMS.
·         Siste generasjons inverter motor.
·         ”Inflatron” automatisk inflator / ”Inflatron” for automatisk pumping og tømming av dekk.
·         Video kamera som kan vise den nedre delen av dekket på skjermen.
·         Dekkmønster måler.
·         Dekk temperatur sensor (I henhold med WDK standard).
Teknisk data:
·         Felg diameter fra 13” til 32”.
·         Maksimum dekk diameter 1200 mm.
·         Maks kapasitet på dekk løfter 85 kg.
·         Strøm tilførsel 230V-0.98 KW 50Hz/60Hz.
·         Luftrykk 8-10 bar.
·         Vekt: 595 kg.
· Dimensjoner: l. 2187 mm, b.? og h. 1840 mm.
Fullautomatisk dekkomlegger i toppklasse. Master Code er et resultat av stadig utvikling av produkt og teknologi. Håndterer alle typer av dekk og felger på markedet. Funksjoner som finnes på denne modellen er som følger: · Automatisk hjul data anskaffelse · Smart Corghi System · Dobbel bead breaker med kontrollert penetrering. · Automatisk og direkte smøring av øvre og nedre dekkside. · Mobilt kontroll senter. · Interaktiv Touch Screen. · Elektromekanisk dreiskive. · Integrert dekkløfter. · Integrert TPMS. · Siste generasjons inverter motor. · ”Inflatron” automatisk inflator / ”Inflatron” for automatisk pumping og tømming av dekk. · Video kamera som kan vise den nedre delen av dekket på skjermen. · Dekkmønster måler. · Dekk temperatur sensor (I henhold med WDK standard). Teknisk data: · Felg diameter fra 13” til 32”. · Maksimum dekk diameter 1200 mm. · Maks kapasitet på dekk løfter 85 kg. · Strøm tilførsel 230V-0.98 KW 50Hz/60Hz. · Luftrykk 8-10 bar. · Vekt: 595 kg. · Dimensjoner: l. 2187 mm, b.? og h. 1840 mm.

Siste generasjons "leva la leva" (uten dekkspaker). særlig egnet for store volumer konvensjonelle dekk, lavprofil og "run flat". Med fokus på ergonomi er dette en videreutvikling av Artiglio 50 som gjør omlegging av dekk enda hurtigere med samme sikkerhet mot skader på dekk og felg, Kamera som tilleggsutstyr gir full kontroll på dekkets underside, og sikrer montering/demontering uten skade på dekk og felg.

Funksjoner på denne modellen er som følger:
·         Dynamisk dual bead breaker
·         Motoinverter driv system.
·         Hjul løfter montert som standard.
·         Sikker og universal hjul festing/klemming
Teknisk data:
·         Felg diameter fra 12” til 32”
·         Maks dekk diameter 1200 mm (47”)
·         Maks dekk bredde 15”
·         Tar følgende typer dekk: konvensjonelle, lav profil og run flat.
·         Max hjul vekt 85 kg.
·         Strøm tilførsel: 230V – 0,98 KW 50Hz/60Hz.
·         Lufttrykk 8 bar (minimum).
·         Vekt 380 kg.
Dimensjoner: l. 1770 mm, b. 1580 mm og h. .
Siste generasjons "leva la leva" (uten dekkspaker). særlig egnet for store volumer konvensjonelle dekk, lavprofil og "run flat". Med fokus på ergonomi er dette en videreutvikling av Artiglio 50 som gjør omlegging av dekk enda hurtigere med samme sikkerhet mot skader på dekk og felg, Kamera som tilleggsutstyr gir full kontroll på dekkets underside, og sikrer montering/demontering uten skade på dekk og felg. Funksjoner på denne modellen er som følger: · Dynamisk dual bead breaker · Motoinverter driv system. · Hjul løfter montert som standard. · Sikker og universal hjul festing/klemming Teknisk data: · Felg diameter fra 12” til 32” · Maks dekk diameter 1200 mm (47”) · Maks dekk bredde 15” · Tar følgende typer dekk: konvensjonelle, lav profil og run flat. · Max hjul vekt 85 kg. · Strøm tilførsel: 230V – 0,98 KW 50Hz/60Hz. · Lufttrykk 8 bar (minimum). · Vekt 380 kg. Dimensjoner: l. 1770 mm, b. 1580 mm og h. .

Artiglio 50 er en videre evolusjon av den automatiske dekkomleggeren og har ”Leva la leva” (Uten dekkspak) teknologi. Med andre ord, operatøren fortsetter å bruke de vanlige prosedyrene, med ingen forandring i rutinene, med absolutt ingen av den fysiske kraften eller risk for å ødelegge spesielt skjøre eller krevende felger og dekk. Samtidig blir arbeidstiden på alle siste generasjons dekk (fra lav profil til alle run flat types) redusert.

Teknisk data:
·          Felg diameter fra 12” til 30”
·          Maks dekk diameter 1200 med mer (47”)
·          Maks dekk bredde 15”
·          Tar følgende dekktyper: konvensjonelle, lav profil og run flat.
·          Max dekk vekt 85 kg.
·          Strø tilførsel: 230V – 0,98 KW 50 Hz/60Hz.
·          Lufttrykk 8 bar (minimum)
·          Vekt 310 kg (med hjulløfter)
·          Dimensjoner: l. 1565 mm. b. fra 1290 mm. til 1580 mm. (avhengig av posisjoneringen av armene) og h. ?.
Artiglio 50 er en videre evolusjon av den automatiske dekkomleggeren og har ”Leva la leva” (Uten dekkspak) teknologi. Med andre ord, operatøren fortsetter å bruke de vanlige prosedyrene, med ingen forandring i rutinene, med absolutt ingen av den fysiske kraften eller risk for å ødelegge spesielt skjøre eller krevende felger og dekk. Samtidig blir arbeidstiden på alle siste generasjons dekk (fra lav profil til alle run flat types) redusert. Teknisk data: · Felg diameter fra 12” til 30” · Maks dekk diameter 1200 med mer (47”) · Maks dekk bredde 15” · Tar følgende dekktyper: konvensjonelle, lav profil og run flat. · Max dekk vekt 85 kg. · Strø tilførsel: 230V – 0,98 KW 50 Hz/60Hz. · Lufttrykk 8 bar (minimum) · Vekt 310 kg (med hjulløfter) · Dimensjoner: l. 1565 mm. b. fra 1290 mm. til 1580 mm. (avhengig av posisjoneringen av armene) og h. ?.

Automatisk dekkomlegger med “Leva la leva” (uten dekkspak) teknologi. Tradisjon og innovasjon i et pålitlig og god ytelses produkt.

Teknisk data:
·          Maks dekk diameter 1100 mm (43”)
·          Maks dekk bredde 360mm (14”)
·          Bead breaker
·          Strøm tilførsel: 230/400V – 0,75 KW.
·          Vekt 259 kg.
·          Dimensjoner: l. min. 1490 – max. 1700 mm. b. min. 915 – max. 1090 mm, og h. min 1560 – max 1865 mm.
Automatisk dekkomlegger med “Leva la leva” (uten dekkspak) teknologi. Tradisjon og innovasjon i et pålitlig og god ytelses produkt. Teknisk data: · Maks dekk diameter 1100 mm (43”) · Maks dekk bredde 360mm (14”) · Bead breaker · Strøm tilførsel: 230/400V – 0,75 KW. · Vekt 259 kg. · Dimensjoner: l. min. 1490 – max. 1700 mm. b. min. 915 – max. 1090 mm, og h. min 1560 – max 1865 mm.

Automatisk dekkomlegger med luftrykk operert vippe søyle, og 26” dreiskive.

Lagd for å brukes på stor legering dekk og lav profil dekk, denne maskinens hovedfunksjoner er dens brukervennlighet, presisjon, funksjonalitet og allsidighet.

Konseptet bak A2030 er en automatisk dekkomlegger med luftrykk operert vippesøyle og 26” dreiskive, ideell for demontering av bil, SUV, van, og motorsykkel dekk. Maskinens tekniske og ergometriske karakteristikker sikrer uovertruffen fart og enkelthet under montering og demonterings arbeid.

 

Teknisk data:
·          Maks dekk diameter 1100 mm (43”)
·          Maks dekk bredde 360 mm (14”)
·          Bead breaker.
·          Strømtilførsel: 230 V – 0,75 KW
·          Lufttrykk 10 bar
·          Vekt 259 kg.
·          Dimensjoner: l. 1770 mm, b. 1240 mm og h. 1840 mm.
Automatisk dekkomlegger med luftrykk operert vippe søyle, og 26” dreiskive. Lagd for å brukes på stor legering dekk og lav profil dekk, denne maskinens hovedfunksjoner er dens brukervennlighet, presisjon, funksjonalitet og allsidighet. Konseptet bak A2030 er en automatisk dekkomlegger med luftrykk operert vippesøyle og 26” dreiskive, ideell for demontering av bil, SUV, van, og motorsykkel dekk. Maskinens tekniske og ergometriske karakteristikker sikrer uovertruffen fart og enkelthet under montering og demonterings arbeid. Teknisk data: · Maks dekk diameter 1100 mm (43”) · Maks dekk bredde 360 mm (14”) · Bead breaker . · Strømtilførsel: 230 V – 0,75 KW · Lufttrykk 10 bar · Vekt 259 kg. · Dimensjoner: l. 1770 mm, b. 1240 mm og h. 1840 mm.

A2025 er en fullt automatisk dekkomlegger med lufttrykk operert vippe søyle og 24” dreiskive, ideell for demontering av bil, SUV, van og motorsykkel dekk.

Maskinens nye tekniske og ergometriske karakteristikker sikre uovertruffen fart og enkelhet under montering og demonterings prosessen.

Maskinens hovedkarakteristikker ligger hovedsakelig i dreiskiven, hjul bead breaking/dekk side løsner, og generelt en styrking av maskinens konstruksjon.

 

Teknisk data:
·          Maks hjul diameter 1100mm (43”)
·          Maks hjul bredde 360 mm (14”)
·          Bead breaker/dekk side løsner
·          Strømtilførsel: 230/400 V – 0,75 kW
·          Lufttrykk 10 bar
·          Vekt 259 kg.
·          Dimensjoner: l. 1700 mm, b. 1090 mm og h. 1835 mm.
A2025 er en fullt automatisk dekkomlegger med lufttrykk operert vippe søyle og 24” dreiskive, ideell for demontering av bil, SUV, van og motorsykkel dekk. Maskinens nye tekniske og ergometriske karakteristikker sikre uovertruffen fart og enkelhet under montering og demonterings prosessen. Maskinens hovedkarakteristikker ligger hovedsakelig i dreiskiven, hjul bead breaking /dekk side løsner, og generelt en styrking av maskinens konstruksjon. Teknisk data: · Maks hjul diameter 1100mm (43”) · Maks hjul bredde 360 mm (14”) · Bead breaker /dekk side løsner · Strømtilførsel: 230/400 V – 0,75 kW · Lufttrykk 10 bar · Vekt 259 kg. · Dimensjoner: l. 1700 mm, b. 1090 mm og h. 1835 mm.

Automatisk dekkomlegger for biler, lettvekts transport kjøretøy og motorsykler.

Denne operer med en automatisk luftrykk operert vippe søyle og 20” dreiskive, ideel for demontering av bil, van og motorsykkel dekk.

Teknisk data:
·          Maks hjul diameter 1100mm (43”)
·          Maks hjul bredde 360 mm (14”)
·          Bead breaker/dekk side løsner
·          Strømtilførsel: 230/400 V – 0,75 kW
·          Lufttrykk 10 bar
·          Vekt 259 kg.
·          Dimensjoner: l. 1700 mm, b. 1090 mm og h. 1835 mm.

Automatisk dekkomlegger for biler, lettvekts transport kjøretøy og motorsykler. Denne operer med en automatisk luftrykk operert vippe søyle og 20” dreiskive, ideel for demontering av bil, van og motorsykkel dekk. Teknisk data: · Maks hjul diameter 1100mm (43”) · Maks hjul bredde 360 mm (14”) · Bead breaker /dekk side løsner · Strømtilførsel: 230/400 V – 0,75 kW · Lufttrykk 10 bar · Vekt 259 kg. · Dimensjoner: l. 1700 mm, b. 1090 mm og h. 1835 mm.

Pålitelighet, uslåelig kvalitet/pris ratio og valget mellom en rekke forskjellige versjoner er noen av grunnene til suksessen til A2015, og nå har videreutviklingen av dens hoved teknologiske karakteristikk (max dekk diameter) gjort at den relanseres. A2015 sikter inn på å beholde sin status som en av Corghi sine mest populære produkter.

Bruken er automatisk med hydraulisk operert vippe søyle og 20” dreiskive, ideell for montering og demontering av bil, van og motorsykkel dekk.

 

Teknisk data:
·          Maks hjul diameter 1100mm (43”)
·          Maks hjul bredde 305 mm (12”)
·          Bead breaker/dekk side løsner
·          Strømtilførsel: 230/400 V – 0,75 kW
·          Lufttrykk 10 bar
·          Vekt 259 kg.
·          Dimensjoner: l. 1570 mm, b. 1060 mm og h. 1730 mm.
Pålitelighet, uslåelig kvalitet/pris ratio og valget mellom en rekke forskjellige versjoner er noen av grunnene til suksessen til A2015, og nå har videreutviklingen av dens hoved teknologiske karakteristikk (max dekk diameter) gjort at den relanseres. A2015 sikter inn på å beholde sin status som en av Corghi sine mest populære produkter. Bruken er automatisk med hydraulisk operert vippe søyle og 20” dreiskive, ideell for montering og demontering av bil, van og motorsykkel dekk. Teknisk data: · Maks hjul diameter 1100mm (43”) · Maks hjul bredde 305 mm (12”) · Bead breaker /dekk side løsner · Strømtilførsel: 230/400 V – 0,75 kW · Lufttrykk 10 bar · Vekt 259 kg. · Dimensjoner: l. 1570 mm, b. 1060 mm og h. 1730 mm.

Semi-automatisk dekkomlegger med vippe søyle, og 20” dreiskive. Maskinen er ideell for montering og demontering av bil, van og motorsykler. Vippe søylen samt dreiskiven som er bare 665 mm over bakken sikre uovertruffen fart og enkelhet under montering og demonterings arbeid.

Teknisk data:
·          Maks hjul diameter 1100mm (43”)
·          Maks hjul bredde 305 mm (12”)
·          Bead breaker/dekk side løsner
·          Strømtilførsel: 230/400 V – 0,55 kW
·          Lufttrykk 10 bar
·          Vekt 214 kg.
·          Dimensjoner: l. 1027 mm, b. 1350 mm og h. 1740 mm.
Semi-automatisk dekkomlegger med vippe søyle, og 20” dreiskive. Maskinen er ideell for montering og demontering av bil, van og motorsykler. Vippe søylen samt dreiskiven som er bare 665 mm over bakken sikre uovertruffen fart og enkelhet under montering og demonterings arbeid. Teknisk data: · Maks hjul diameter 1100mm (43”) · Maks hjul bredde 305 mm (12”) · Bead breaker /dekk side løsner · Strømtilførsel: 230/400 V – 0,55 kW · Lufttrykk 10 bar · Vekt 214 kg. · Dimensjoner: l. 1027 mm, b. 1350 mm og h. 1740 mm.

Automatisk dekkomlegger med tilt-tårn. Kapasitet 10" til 24" (Utvendig oppspenning).

Automatisk dekkomlegger med tilt-tårn. Kapasitet 10" til 24" (Utvendig oppspenning).
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.