Meny
Søk

 

 

Stenhøjs Maxi-serie består av Maxi 80 og 100, som er elektro-hydrauliske modeller med 8 og 10 tonn løftekapasitet, samt Maxi 16, 20, 24, 32 og 40, som er elektro-mekaniske løftere med løftekapasiteter fra 16 til 40 tonn. Maxi kan også leveres i truckløfter utgave.Til alle Maxi modellene kan det bl.a. tilkjøpes belysning og hjelpedonkraft som ekstra utstyr.Maxi løfterne er meget velegnede til diverse reparasjonsarbeid og inspektion, utskiftning av utstøtningssystem,motorreparasjoner og bremse-service. 

Stenhøjs Maxi-serie består av Maxi 80 og 100, som er elektro-hydrauliske modeller med 8 og 10 tonn løftekapasitet, samt Maxi 16, 20, 24, 32 og 40, som er elektro-mekaniske løftere med løftekapasiteter fra 16 til 40 tonn. Maxi kan også leveres i truckløfter utgave. Til alle Maxi modellene kan det bl.a. tilkjøpes belysning og hjelpedonkraft som ekstra utstyr. Maxi løfterne er meget velegnede til diverse reparasjonsarbeid og inspektion, utskiftning av utstøtningssystem, motorreparasjoner og bremse-service.

   

Stenhøj Mobile 75 er en elektro-hydraulisk mobil løfter og leveres som standard med 4 eller 6 flyttbare søyler. Mobile 75 har en løftekapasitet på 7,5 tonn pr. søyle dvs. som standard totale løftekapasiteter på 30 tonn og 45 tonn. Løfteren kan brukes til alt fra kjøretøy som varebiler/lastebiler til leddbusser og kan anvendes til praktisk taget alle former for reparasjoner. Søylene kan flyttes, når løfteren ikke er i bruk. 

Stenhøj Mobile 75 er en elektro-hydraulisk mobil løfter og leveres som standard med 4 eller 6 flyttbare søyler. Mobile 75 har en løftekapasitet på 7,5 tonn pr. søyle dvs. som standard totale løftekapasiteter på 30 tonn og 45 tonn. Løfteren kan brukes til alt fra kjøretøy som varebiler/lastebiler til leddbusser og kan anvendes til praktisk taget alle former for reparasjoner. Søylene kan flyttes, når løfteren ikke er i bruk.

          

Stenhøj Mobile 75 S er en elektro-hydraulisk mobil løfter og leveres som standard med 4, 6 eller 8 flyttbare søyler. Mobile 75 har en løftekapasitet på 7,5 tonn pr. søyle dvs. som standard totale løftekapasiteter på 30 tonn, 45 tonn eller 60 tonn. Løfteren kan brukes til alt fra kjøretøy som varebiler/lastebiler til leddbusser og kan anvendes til praktisk taget alle former for reparasjoner. Søylene kan flyttes, når løfteren ikke er i bruk. 

Stenhøj Mobile 75 S er en elektro-hydraulisk mobil løfter og leveres som standard med 4, 6 eller 8 flyttbare søyler. Mobile 75 har en løftekapasitet på 7,5 tonn pr. søyle dvs. som standard totale løftekapasiteter på 30 tonn, 45 tonn eller 60 tonn. Løfteren kan brukes til alt fra kjøretøy som varebiler/lastebiler til leddbusser og kan anvendes til praktisk taget alle former for reparasjoner. Søylene kan flyttes, når løfteren ikke er i bruk.

   

 

                                                                                                                                         

  Mobile 75  wireless

 AutopStenhøjs Mobile 75 Wireless er en elektro-hydraulisk  

 mobil løfter og leveres som standard med 4 eller 6 flyttbare søyler.

 Mobile 75 har en løftekapasitet på 7,5 tonn pr. søyle dvs.

som standard totale løftekapasiteter på 30 og 45 tonn. 

Løfteren fremstår helt uten kabler i mellom søylene.

Løfteren kan brukes til alt fra kjøretøy som varebiler/lastebiler til leddbusser

og kan anvendes til praktisk taget alle former for reparasjoner. 

Søylene kan flyttes, når løfteren ikke er i bruk.

Mobile 75 wireless AutopStenhøjs Mobile 75 Wireless er en elektro-hydraulisk mobil løfter og leveres som standard med 4 eller 6 flyttbare søyler. Mobile 75 har en løftekapasitet på 7,5 tonn pr. søyle dvs. som standard totale løftekapasiteter på 30 og 45 tonn. Løfteren fremstår helt uten kabler i mellom søylene. Løfteren kan brukes til alt fra kjøretøy som varebiler/lastebiler til leddbusser og kan anvendes til praktisk taget alle former for reparasjoner. Søylene kan flyttes, når løfteren ikke er i bruk.
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.