Meny
Søk

Model BS3.3RV

Blowtherm kan forsyner undergulvsløfter for kjøretøy opp til 3000 kg, med en 1490 mm løftehøyde over gulvet nivå. Innebygd i gulvrister, gir løfteren et nesten flatt underlag når det er i nedre posisjon. Takket være løfterens lave profil konfigurasjon, kan bilen lett og raskt plasseres på løfteren uten justering; dens størrelse er egnet for nesten alle kjøretøy som er tilgjengelig på markedet, blant annet SUV. Heisen møter 94/9 / CE (Atex) direktivet og er kategori 2 klassifisert.

 


Model BS3.3RV Blowtherm kan forsyner under gulvs løfter for kjøretøy opp til 3000 kg , med en 1490 mm løftehøyde over gulvet nivå . Innebygd i gulvrister , gir løfteren et nesten flatt underlag når det er i nedre posisjon . Takket være løfterens lave profil konfigurasjon , kan bilen lett og raskt plasseres på løfteren uten justering; dens størrelse er egnet for nesten alle kjøretøy som er tilgjengelig på markedet , blant annet SUV . Heisen møter 94/9 / CE ( Atex ) direktivet og er kategori 2 klassifisert.

Model BS3.3

BS 3.3 er en undergulvsløfter egnet for kjøretøy som veier maks 3500 kg opp til 1450 mm høyde.
Maskinen har blitt lagd for å bli installert på gulvet eller innfelt i en grop, for ikke å hindre arbeidsområdet når den ikke er i bruk.
Dens konfigurasjon så vel som muligheten for å justere grepet til kjøretøyet gjør den spesielt egnet for å reparere skadede karosseri eller vanlig lakkerings service.
Det er mulig å bruke løfteren inne i lakkerings kabinen opp til 85 ° C.
Maskinen har blitt undersøkt i samsvar med 94/9 / CE (Atex) direktiv og oppført i klasse 2 (egnet for område 1 eller 21).

Model BS3.3 BS 3.3 er en undergulvsløfter egnet for kjøretøy som veier maks 3500 kg opp til 1450 mm høyde . Maskinen har blitt lagd for å bli installert på gulvet eller innfelt i en grop , for ikke å hindre arbeidsområdet når den ikke er i bruk. Dens konfigurasjon så vel som muligheten for å justere grepet til kjøretøyet gjør den spesielt egnet for å reparere skadede karosseri eller vanlig lakkerings service . Det er mulig å bruke løfteren inne i lakkerings kabinen opp til 85 C . Maskinen har blitt undersøkt i samsvar med 94/9 / CE ( Atex ) direktiv og oppført i klasse 2 (egnet for område 1 eller 21).
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.