Meny
Søk

Serviceavdeling


 

  

  

  

  

 

 

 

Vi har serviceteknikkere klar for å hjelpe deg med ditt verkstedutstyr.                               
Trenger du reprasjon, ombygging, service eller deler kan vi hjelpe deg.

Serviceavtale:                                                            

En serviceavtale fra oss sikrer kontinuitet i årskontrollene av verkstedutstyret. Vi registrere hva slags utstyr som skal kontrolleres, og hvilken måned dette ønskes utført.
Vi kommer hvert år, uten at Ditt verksted behøver å tilkalle oss.

Statens lovverk forlanger skriftelige avtaler, som avklarer hvilket utstyr serviceavtalen omhandler, samt tidspunkt for kontroll, og ansvarlig firma som kontrollerer.

VIS AS er opptatt av å levere mer enn et stempel i boken. Vi er opptatt av at utstyret faktisk er kontrollert og vedlikeholdt innenfor årlig sikkerhetskontroll.
En årlig serviceavtale som blir utført av kvalifiserte serviceteknikere sparer vedlikeholdskostnader over tid, samt ivaretar kravene til trygghet for de som jobber med verkstedutstyret.

ISO 17025

VIS ønsker å være en solid partner for våre kunder i årene som kommer og er akkreditert for kalibrering etter ISO 17025. Dette krav ble gjort gjeldende 1.7.2015 og stiller strenge krav til oss som kalibreringsorgan. Dette medfører også endringer i forhold til bruk, vedlikehold og dokumentasjon av utstyr som verkstedene vil måtte ta inn over seg i mindre og større grad. VIS kan bistå med kurs og dokumentasjon vedrørende vedlikehold og dokumentering av dette iht fabrikantenes anvisninger. For mer om dette se Akkreditert kalibrering.